feesten

Sunset Superclub

Een ondergrondse nachtclub met goede sfeer!

Wil jij tijdens jouw jongervakantie in Blanes een goed feestje bouwen met je vrienden? Dan zit je helemaal goed bij de Sunset Superclub! In deze bar kunnen ongeveer 240 vakantiegangers een feestje bouwen met z’n allen, gegarandeerd gezellig!

De Sunset is een supercoole nachtclub in Blanes. Bij de Sunset kun je lekker losgaan met je vrienden op de nieuwste top 40 hits. Naast de Nederlandse tophits vind je ook regelmatig DJ’s en de laatste DJ mixes van onder andere Sergio Silvano, King Amir, Najee Tomasowa en Steven Grande. En ben je het zat om binnen te staan? De Sunset heeft een groot dakterras waar je lekker verder kunt feesten. Daarnaast biedt Sunset het leukste entertainment: body shots, fun party games én acties voor free shots. Zeker de moeite waard om hier even langs te wippen!

Sunset bevindt zich iets achter de Avenida de Madrid. Hier vind je ook café de Boemel en één van de grootste discotheken van Blanes: Sala Vega.

Vergelijk direct alle jongerenvakanties naar Blanes

Handige tips & blog

Vanuit Blanes naar hét feest Millenium!

Een spetterend feest om nooit te vergeten! Millenium is het bekendste feest van de Costa Brava. Vanuit Blanes vertrek je met een bus richting de gelijknamige c...

Blanes: ALLE reisorganisaties naar Vlaflip!

Een groot feest aan de Costa Brava! Al jaren wordt gewerkt aan dit concept, waarbij alle gasten van de hele Costa Brava samen komen op één feest. En met alle...