feesten

Feestcafé de Boemel in Blanes

Een gezellige Nederlandse feestkroeg!

De Boemel is een gezellige Nederlandse kroeg, zorg er dus voor dat je dit station niet overslaat als je het kroegenplein op Blanes bezoekt. In de gezellige, intieme bar worden de grootste Nederlandse hits gedraaid en er is een groot terras aanwezig.

De Boemel is al meer dan 15 jaar de leukste en gezelligste kroeg van Blanes. Het is een eetcafé en een kroeg ineen, je kunt dus eerst een hapje eten voordat je overgaat op de drank. Het Nederlandse barpersoneel en de Nederlandse muziek die gedraaid wordt maken de Boemel tot een supergezellig Nederlands café. De boemel is geopend van maandag tot en met zondag van 19:00 tot 03:30. De Boemel zit op een leuk, gezellig plein, op ongeveer 100 meter afstand van het strand. Tegenover de Boemel zit een van de grootste discotheken van Blanes, namelijk Sala Vega. Ideaal om in de kroeg te beginnen, en daarna vanaf de Boemel nog even door te feesten in deze topdiscotheek!

Tijdens een kroegentocht mag je de Boemel dus zeker niet overslaan! Je vind de Boemel op de Avenida de Madrid, 17300 in Blanes. Op het plein waar de Boemel zit, vind je ook de bekende snackbar Annie’s. Ideaal om na het stappen nog wat lekkers te halen!

Vergelijk direct alle jongerenvakanties naar Blanes

Handige tips & blog

Vanuit Blanes naar hét feest Millenium!

Een spetterend feest om nooit te vergeten! Millenium is het bekendste feest van de Costa Brava. Vanuit Blanes vertrek je met een bus richting de gelijknamige c...

Blanes: ALLE reisorganisaties naar Vlaflip!

Een groot feest aan de Costa Brava! Al jaren wordt gewerkt aan dit concept, waarbij alle gasten van de hele Costa Brava samen komen op één feest. En met alle...