feesten

Discotheek Las Vegas

Een van de grootste Discotheken van Blanes

Discotheek Las Vegas is samen met de discotheken Arena en de Sala Vega één van de grootste discotheken van Blanes. Als je in Blanes keihard wilt stappen, dan moet je de Las Vegas zeker niet overslaan!

Las Vegas is een van de grootste en populairste discotheken in Blanes. Hier vind je de leukste feesten en optredens, en deze discotheek gaat door tot de late uurtjes. In de zomer komen hier alleen maar toeristen en ook treden er dan veel bekende Nederlandse artiesten op in deze club. In Las Vegas worden verschillende soorten muziek gedraaid, zoals R&B, dance én Top 40.

Discotheek Las Vegas bevindt zich op de Av. de la Villa de Madrid in Blanes. Las Vegas is geopend vanaf mei tot september. Op het plein waar de Las Vegas zit, vind je ook leuke bars en kroegen zoals de Boemel, de Crowley’s en de Mad Cow. Op dit plein zit ook de bekende snackbar Annie’s. Ideaal om na het stappen nog wat lekkers te halen!

Ook zit op dit plein discotheek Sala Vega, één van de grootste discotheken van Blanes. Je kunt dus beginnen bij een van de bars of kroegen, en lekker dansen tot je er bij neervalt in de Las Vegas of de Sala Vega.

Vergelijk direct alle jongerenvakanties naar Blanes

Handige tips & blog

Vanuit Blanes naar hét feest Millenium!

Een spetterend feest om nooit te vergeten! Millenium is het bekendste feest van de Costa Brava. Vanuit Blanes vertrek je met een bus richting de gelijknamige c...

Blanes: ALLE reisorganisaties naar Vlaflip!

Een groot feest aan de Costa Brava! Al jaren wordt gewerkt aan dit concept, waarbij alle gasten van de hele Costa Brava samen komen op één feest. En met alle...