feesten

Café Mad Cow

Een leuke kroeg met de gekste cocktails en shots!

De Mad Cow is een van de gekste terrassen in Blanes. In deze leuke kroeg op het kroegenplein in Blanes zul je je zeker goed vermaken!

De Mad Cow is een leuke, redelijk kleine kroeg waar je je met zo’n 80 andere jongeren zeer goed kunt vermaken. Wil jij een avondje gek doen met je vrienden en los gaan op de beste Top 40 en Nederlandse hits? Dan mag je deze kroeg niet missen tijdens je vakantie. De Mad Cow staat bekend om de 3 liter tapeltap aanbiedingen, waar gelukkig meer in kan dan alleen maar bier! Daarnaast kun je in de Mad Cow veel verschillende shots in de meest uiteenlopende kleuren, geuren en smaken krijgen. Een overeenkomst: er zit alcohol in.

Sinds dit jaar kun je in de Mad Cow niet alleen de 3 liter tafeltap krijgen, maar ook een van 5 liter. Zo kun je deze samen met je vrienden bestellen, en ben je gelijk klaar voor de avond. Ook fijn: de tafeltap kun je bestellen voor een scherp prijsje. Naast de nieuwe tafeltap van 5 liter is ook het shotmenu uitgebreid. Ook shots zoals de Cumshot, Purple Haze en de Hand Granade zijn nu aan de bar te verkrijgen.

Tijdens een kroegentocht mag je de gekste kroeg van Blanes dus zeker niet overslaan! Je vind de Mad Cow op de Avenida de Madrid, 17300 in Blanes. Op het plein waar de Mad Cow zit, vind je ook café Boemel én een van de bekendste discotheken van Blanes: de Sala Vega. Ook zit hier de bekende snackbar Annie’s. Ideaal om na het stappen nog wat lekkers te halen!

Vergelijk direct alle jongerenvakanties naar Blanes

Handige tips & blog

Vanuit Blanes naar hét feest Millenium!

Een spetterend feest om nooit te vergeten! Millenium is het bekendste feest van de Costa Brava. Vanuit Blanes vertrek je met een bus richting de gelijknamige c...

Blanes: ALLE reisorganisaties naar Vlaflip!

Een groot feest aan de Costa Brava! Al jaren wordt gewerkt aan dit concept, waarbij alle gasten van de hele Costa Brava samen komen op één feest. En met alle...