informatie

Restaurants in Blanes

Welke restaurants mag je niet missen in Blanes?

Een vakantie in Blanes staat garant voor lekker en ontzettend gevarieerd eten. Nederlanders halen hun hart op in een van de Hollandse eetcafés, terwijl je ook op elk moment kunt genieten van heerlijke tapas in een van de Spaanse tapasbars in Blanes. Wil jij goedkoper uit eten in Blanes, dan hebben wij in dit artikel manieren om betaalbaar en bovenal lekker te eten.

Wat wil jij eten?

Na een dag bijkeuren onder de Spaanse zon is het tijd geworden om wat te eten. Je kunt natuurlijk zelf de keukenprins of -prinses uithangen, maar je kunt jezelf ook gewoon laten bedienen in een van de gezellige restaurants in Blanes. Ben je met een vriendengroep, dan kun je in Blanes heelijk genieten van lekkere vleessoorten: biefstuk, grote hamburgers en spare-ribs. Wat intiemer eten, dan is het leuk om een combinatie van cocktails en tapas te proberen aan de populaire boulevard van Blanes. Heerlijk genieten van eten en drinken met een grandioos uitzicht over de Spaanse zee, het ultieme vakantiegevoel!

Jouw favoriete restaurants in Blanes

Heb je na jouw vakantie in Blanes enkele lekkere restaurants gevonden die volledig aan jouw wensen en behoeften voldoen, dan zijn we daar natuurlijk ontzettend benieuwd naar. Deze lijst hebben wij samengesteld, maar we zijn ervan overtuigd dat er nog veel meer leuke restaurants in Blanes te vinden zijn. Hieronder staat alvast onze selectie, bekijk meteen alle restaurants in Blanes.

restaurant-blanesEetcafé Het Zwarte Schaap in Blanes

Een lekker hapje eten in Blanes doe je bij Eetcafé Het Zwarte Schaap in Blanes. Je kunt er genieten van oerhollands eten, waarbij je kunt denken aan frikandellen, kroketten, maar ook appelmoes, doperwten en bijvoorbeeld ene lekkere tosti ham-kaas. Je kunt zowel overdag als ‘s nachts terecht bij dit gezellige eetcafé in Blanes.

Ontdek hier meer over Eetcafé het Zwarte Schaap in Blanes!
 

restaurant-blanesCafetaria Patje Patatje in Blanes

De meest gezellige snackbar van Blanes ligt is natuurlijk Patje Patatje. Je vindt ze midden in het centrum van Blanes bij Bar Gotcha en Discotheek Arena. Op deze manier kun je zowel na een heerlijke middag op het Spaanse strand, als na het stappen genieten van een heerlijke frikandel, kroket of een frietje speciaal, ideaal toch?

Ontdek hier meer over Cafetaria Patje Patatje in Blanes!
 

restaurant-blanesRestaurant Mexicanito in Blanes

Waar de meeste Mexicaanse restaurants je vaak teleurstellen doet Restaurant Mexicanito in Blanes dat zeker niet. Je kunt er tegen een betaalbare prijs terecht voor de lekkerste Mexicaanse gerechten. Oja, het restaurant is niet heel groot, wat ervoor zorgt dat je jouw eten snel hebt, maar hierdoor is het ook belangrijk van tevoren te reserveren!

Ontdek hier meer over Restaurant Maxicanito in Blanes!

Vergelijk direct alle jongerenvakanties naar Blanes

Handige tips & blog

Vanuit Blanes naar hét feest Millenium!

Een spetterend feest om nooit te vergeten! Millenium is het bekendste feest van de Costa Brava. Vanuit Blanes vertrek je met een bus richting de gelijknamige c...

Blanes: ALLE reisorganisaties naar Vlaflip!

Een groot feest aan de Costa Brava! Al jaren wordt gewerkt aan dit concept, waarbij alle gasten van de hele Costa Brava samen komen op één feest. En met alle...