activiteiten

Activiteiten in Blanes

Aankomende zomer is jouw moment: helemaal los aan de Costa Brava in Blanes. Gelukkig zijn er ontzettend veel activiteiten in Blanes die jij samen met jouw vrienden kunt gaan doen. Over de vraag wat te doen in Blanes hoef je daardoor eigenlijk vrijwel niet na te denken. Het enige waar je nog over zult moeten beslissen is welke toffe activiteiten op jouw programma komen te staan!

De activiteiten Blanes

In en vanuit Blanes heb je talloze mogelijkheden om de omgeving te verkennen, maar ook om in Blanes zelf te blijven. In de omgeving kun je bijvoorbeeld kiezen voor een excursie in Blanes naar de Botanische tuinen. Ben je minder cultureel ingesteld dan kun je kiezen voor een verfrissende trip naar het grootste waterpark van Europa.

Ook via jouw reisorganisatie

Ga jij aankomende zomer op pad met reisorganisatie Beachmasters, dan kun je weer een mooi aantal geweldige activiteiten in Blanes zelf of de omgeving verwachten. Via deze reisorganisatie kun je bijvoorbeeld een excursie vanuit Blanes naar Barcelona boeken. Daarnaast kun je ook met deze organisatie mee naar een privéstrand, waar de heerlijke drankjes voor je klaar staan en je onbeperkt kunt genieten op bijvoorbeeld de bananenboot of de flyfish.

Onze selectie: de tofste activiteiten in Blanes

Er zijn eindeloos veel activiteiten in Blanes. Daarom heeft ons team afgelopen zomer alvast een aantal activiteiten voor je getest om deze vervolgens te delen op deze pagina. Ben jij aankomende zomer in Blanes tijdens het vuurwerkfestival, dan zou ik deze activiteit verder meepakken. In Blanes vind je verder toffe activiteiten zoals Waterworld in het nabijgelegen Lloret. Check alle activiteiten en excursies in Blanes snel en verdiep je in de mogelijkheden, het wordt sowieso een topzomer!

Botanische tuinen in Blanes

Naast feestganger stiekem ook liefhebber van natuur, dan is een bezoek aan deze indrukwekkende bezienswaardigheid in Blanes zeker aan te raden. Ontdek het zelf!
Ontdek hier meer over de Botanische tuinen in Blanes!

Boulevard van Blanes

De boulevard van Blanes zit vol met leuke bars en restaurants met uitkijk over de prachtige blauwe zee. Ook boek je alle toffe wateractiviteiten in Blanes vanaf de boulevard!
Ontdek hier meer over de Boulvard van Blanes!

Stappen in Lloret de Mar

Vanuit Blanes is het maar een paar minuten om het bruisende nachtleven in Lloret de Mar te proeven. Zeker een must-do tijdens jouw jongerenvakantie in Lloret de Mar!
Ontdek hier meer over stappen in Lloret de Mar!

Internationaal vuurwerkfestival in Blanes

Elke zomer staat Blanes een week lang bekend om haar prachtige vuurwerk, dat elke avond wordt afgestoken vanaf het strand. Ga je naar Blanes, ga dan tijdens deze week!
Ontdek hier meer over het Internationaal vuurwerkfestival!

Los te boeken excursies

Je kan ontzettend veel zelf ondernemen, maar er zijn ook tientallen activiteiten in Blanes die je kunt boeken via jouw reisorganisatie. Check snel welke activiteiten aangeboden worden!
Ontdek hier meer over los te boeken excursies!

Waterworld in Lloret de Mar

Voor de echte liefhebbers van avontuur is er Waterworld in Lloret de Mar. Een activiteit waarbij je een volledige dag kunt genieten van toffe glijbanen, maar ook uitgebreid kunt chillen!
Ontdek hier meer over Waterworld in Lloret de Mar!

Vergelijk direct alle jongerenvakanties naar Blanes

Handige tips & blog

Vanuit Blanes naar hét feest Millenium!

Een spetterend feest om nooit te vergeten! Millenium is het bekendste feest van de Costa Brava. Vanuit Blanes vertrek je met een bus richting de gelijknamige c...

Blanes: ALLE reisorganisaties naar Vlaflip!

Een groot feest aan de Costa Brava! Al jaren wordt gewerkt aan dit concept, waarbij alle gasten van de hele Costa Brava samen komen op één feest. En met alle...