feesten

Café Cheers in Blanes

Overdag relaxen, ’s Avonds feesten!

Cheers is een bekend Hollands café in Blanes. Wil jij even dat Nederlandse gevoel tijdens jouw jongerenvakantie? Kom dan naar de Cheers!

Hollands café Cheers zit midden in het centrum van Blanes. Overdag is dit een gewoon eetcafé waar je lekker kunt lunchen op het terras. Het personeel is Nederlands, en je kunt er Hollandse dingen eten zoals frikandellen en kroketten. ’s Avonds wordt het eetcafé omgetoverd in een bar, en dan wordt het één groot feest! Je kunt lekker cocktails drinken op het terras, of binnen losgaan aan de bar.

Je vind Cheers op de C/Enric Morera 8,17300 in Blanes, op zo’n 100 meter van de boulevard en vlak achter de bekende barstreet Av. de la Villa de Madrid, waar je alle bekende bars en discotheken tegenkomt.

Vergelijk direct alle jongerenvakanties naar Blanes

Handige tips & blog

party2

Vanuit Blanes naar hét feest Millenium!

Een spetterend feest om nooit te vergeten! Millenium is het bekendste feest van de Costa Brava. Vanuit Blanes vertrek je met een bus richting de gelijknamige c...

party

Blanes: ALLE reisorganisaties naar Vlaflip!

Een groot feest aan de Costa Brava! Al jaren wordt gewerkt aan dit concept, waarbij alle gasten van de hele Costa Brava samen komen op één feest. En met alle...