feesten

Eetcafé het Zwarte schaap in Blanes

Een Nederlands eetcafé aan de Spaanse Costa Brava

Ben jij gek op Hollands eten, en mis jij op vakantie altijd de maaltjes van je moeder? Of heb je gewoon zin om even neer te ploffen bij een eetcafé met Nederlandse bediening, en veel Nederlandse toeristen? Dan is eetcafé het Zwarte Schaap echt iets voor jou!

Bij het Hollandse eetcafé het Zwarte Schaap kun je terecht voor plate service, snacks en drankjes. De gerechten die je bij de plate service kunt bestellen zijn bijvoorbeeld kipfilet, kogelbiefstuk en Nasi- of Bami Goreng. Wil je liever een vette hap? Ook dan heeft het Zwarte Schaap iets voor jou. Je kunt hier ook gewoon kroketten of frikandellen bestellen. En helemaal Hollands: je kunt ook appelmoes, boontjes of doperwtjes bestellen. En na de maaltijd kun je ook nog kiezen uit verschillende lekkere toetjes, zoals een een dame blanche of een bananensplit.

Ook voor de lunch of gewoon voor een snack tussendoor heeft eetcafé het Zwarte Schaap genoeg op de kaart staan. Zo kun je bijvoorbeeld een broodje kaas bestellen, of een broodje met ei. Ook lekker: een broodje hamburger of een tosti ham-kaas als lunch. Ook het oerhollandse broodje met kroket of frikandel kun je als snack krijgen bij het Zwarte Schaap. Vooral lekker als je de avond ervoor tot diep in de nacht hebt staan drinken en feesten.

Je vindt eetcafé het Zwarte Schaap op de Avenida Madrid 28 in Blanes.

Vergelijk direct alle jongerenvakanties naar Blanes

Handige tips & blog

Vanuit Blanes naar hét feest Millenium!

Een spetterend feest om nooit te vergeten! Millenium is het bekendste feest van de Costa Brava. Vanuit Blanes vertrek je met een bus richting de gelijknamige c...

Blanes: ALLE reisorganisaties naar Vlaflip!

Een groot feest aan de Costa Brava! Al jaren wordt gewerkt aan dit concept, waarbij alle gasten van de hele Costa Brava samen komen op één feest. En met alle...