feesten

Holland Beachhouse

Een Hollandse partyhut!

Het Holland Beachhouse is de Nederlandse partyhut van Blanes. Zeven dagen in de week is het hier één groot feest met de leukste partyanimals en de beste deals. Hier kun jij je compleet laten gaan en feesten en flirten met iedereen.

Het Holland Beachhouse is naar eigen zeggen de gezelligste kroeg in Blanes. Het is een feestcafé waar je naast Nederlandstalig ook regelmatig een apres-ski hit kunt verwachten. Er is ook een terras aanwezig waar veel gebruik van wordt gemaakt. Het Holland Beachhouse heeft een aantal acties, waaronder het meter bier. Laat zien wat je kunt en join deze competition! De meterstanden worden bijgehouden op het grote infobord. Ook voor degenen die niet zo’n fan zijn van bier: in het Holland Beachhouse kun je megacocktails krijgen. Je krijgt een extra groot glas voor een superprijsje.

Je vind het Holland Beachhouse in het hart van Barstreet Blanes, op de Carrer dels Olivers, 6. Het Holland Beachhouse zit onder andere naast de bar Gotcha en discotheek the Hangover, in een zijstraat vanaf de boulevard en dus heel dicht bij het strand. Ideaal: de Nederlandse snackbar Patje Patatje zit praktisch naast het Holland Beachhouse. Zo kun je tussendoor nog langs Patje Patatje om een snack te halen.

Vergelijk direct alle jongerenvakanties naar Blanes

Handige tips & blog

Vanuit Blanes naar hét feest Millenium!

Een spetterend feest om nooit te vergeten! Millenium is het bekendste feest van de Costa Brava. Vanuit Blanes vertrek je met een bus richting de gelijknamige c...

Blanes: ALLE reisorganisaties naar Vlaflip!

Een groot feest aan de Costa Brava! Al jaren wordt gewerkt aan dit concept, waarbij alle gasten van de hele Costa Brava samen komen op één feest. En met alle...