feesten

Cafetaria Patje Patatje in Blanes

Patje Patatje, voor en na het stappen heerlijk eten!

Patje Patatje is de gezelligste snackbar van Blanes. Of je nu komt voor een broodje tussendoor, een snack of een dagschotel: Patje Patatje heeft het allemaal.

Patje Patatje is een eetcafé, snackbar en cafetaria in één. Zo kun je ’s middags voor een lekker belegd bolletje, puntje of stokbrood gaan. ’s Avonds kun je verschillende dagschotels krijgen bij Patje Patatje, waaronder lekkere salades, pasta en schnitzel. Daarnaast heeft Patje Patatje ook hamburgers en shoarma specialiteiten. De snackbar biedt alle snacks die wij in Nederland ook kennen. Dit samen met de gezellige bediening maakt Patje Patatje tot de gezelligste snackbar van Blanes!

En heb je zin om voor, tijdens of na het stappen nog even een vette hap te halen? Bij eetcafé, snackbar en cafetaria Patje Patatje kun je altijd terecht voor de lekkerste Nederlandse snacks. Zo hebben ze frikandellen, kaassoufflés en kroketten. Helemaal ideaal: Patje Patatje zit naast Bar Gotcha, het Nederlandse feestcafé van Blanes en discotheek Arena. Zo kun je vanuit de bar of club gelijk door voor een snack na het stappen.

Je vindt Patje Patatje op de No1, c/Olivers 6 in Blanes.

Vergelijk direct alle jongerenvakanties naar Blanes

Handige tips & blog

Vanuit Blanes naar hét feest Millenium!

Een spetterend feest om nooit te vergeten! Millenium is het bekendste feest van de Costa Brava. Vanuit Blanes vertrek je met een bus richting de gelijknamige c...

Blanes: ALLE reisorganisaties naar Vlaflip!

Een groot feest aan de Costa Brava! Al jaren wordt gewerkt aan dit concept, waarbij alle gasten van de hele Costa Brava samen komen op één feest. En met alle...