feesten

Discotheek Essencia

Een exclusieve club in Blanes

De Essencia is een exclusievere club in Blanes. In 2008 is deze discotheek geopend door dezelfde eigenaren als van de discotheek Arena. Wil jij een avond keihard feesten in een van de exclusiefste clubs van Blanes? Dan ben je bij Essencia aan het goede adres!

Club Essencia is een exclusieve, luxe nachtclub in Blanes. Het is van dus van dezelfde eigenaren als Arena, maar vergis je niet: de Essencia is een hele andere club en trekt ook een wat ouder publiek. Zoals vaker bij exclusieve clubs is de minimumleeftijd is 18+, en op sommige avonden is er een gastenlijst. Als het je lukt om op de gastenlijst te komen, dan zul je niet weten wat je meemaakt. In discotheek Essencia komen de beste DJ’s uit het binnen- en buitenland. Het zeer trendy interieur geeft de club de luxe uitstraling, en de spetterende lichtshows maken het geheel af. In de Essencia zijn dance en R&B de meest gedraaide muziekstijlen.

Vergelijk direct alle jongerenvakanties naar Blanes

Waar vind je discotheek Essencia?

Discotheek Essencia bevindt zich op de Avinguda del Mediterrani 1 in Blanes. De club ligt zo’n 50 meter vanaf de boulevard. Iets achter de Essencia zit de Av. de la Villa de Madrid, waar het bekende kroegenplein zit en bars zoals de Boemel, de Crowley’s en de Mad Cow. Ook zitten hier de discotheken Las Vegas en de Sala Vega. Kom je er dus bij de Essencia niet in, niet getreurd: de anders clubs en bars zitten op nog geen 100 meter afstand.

Handige tips & blog

Vanuit Blanes naar hét feest Millenium!

Een spetterend feest om nooit te vergeten! Millenium is het bekendste feest van de Costa Brava. Vanuit Blanes vertrek je met een bus richting de gelijknamige c...

Blanes: ALLE reisorganisaties naar Vlaflip!

Een groot feest aan de Costa Brava! Al jaren wordt gewerkt aan dit concept, waarbij alle gasten van de hele Costa Brava samen komen op één feest. En met alle...