busreizen

Busreizen naar Blanes

Goedkoop met de bus naar Spanje!

Ben je aan het kijken voor een vakantie naar Blanes? Dan ben je er vast al achter gekomen dat de meeste reizen nog best prijzig zijn omdat er een vliegticket bij de reis zit inbegrepen. Wil jij goedkoop richting deze vakantiebestemming? Dan is het een idee om een busreis naar Blanes te overwegen. Het kan namelijk wel tot €200,- schelen door met de bus te gaan in plaats van met het vliegtuig. En het geld dat je bespaart kun je tijdens jouw vakantie lekker uitgeven aan leuke dingen!

Hoe lang duurt een busreis naar Blanes?

Misschien wel het belangrijkste om te weten als je een busreis naar Blanes overweegt: hoe lang doet de bus erover? De totale reisduur van een busreis naar Blanes is ongeveer 18 uur als je vanaf Utrecht reist. Alle reisorganisaties bieden busreizen aan waarbij je vroeg in de middag vertrekt. Dat houdt in dat je de volgende dag rond 8 uur ’s ochtends in Blanes aankomt, waarna je de rest van de dag overhebt om gelijk het strand op te gaan of het zwembad in te duiken. Ideaal!

Vergelijk direct alle jongerenvakanties naar Blanes

Hoe werkt een busreis naar Blanes?

Heb je gekozen om met de bus naar Blanes te gaan (en dus heel wat geld te besparen!), dan wil je natuurlijk wel weten hoe deze busreis verloopt. Fijn om te weten is dat je tijdens de busreis drie tussenstops hebt, waarbij je even uit de bus kunt om je benen te strekken. De eerste stop is rond 19.00 uur, waarbij je de mogelijkheid krijgt om te dineren. Ongeveer 5 uur later vindt er nog een stop plaats, dat is dus rond middernacht. Na deze stop wordt iedereen verzocht om te gaan slapen, zodat je de volgende ochtend fris wakker wordt in Blanes. Niet zo’n fan van slapen in een bus? Om 4.00 ’s nachts is er nog een korte stop die je de mogelijkheid geeft om om de bus even uit te kunnen. Rond 08.00 bereikt de bus Blanes, waarna iedereen wordt afgezet bij de accommodatie die je geboekt hebt.

De terugreis naar Nederland

Hoe jammer ook, aan elke vakantie komt een eind. Na jouw heerlijke vakantie in Blanes begint de reis terug naar huis. De meeste bussen vertrekken rond 19.00, maar de reisorganisatie geeft het definitieve tijdstip van vertrek aan op het prikbord van jouw reisorganisatie in het hotel. De bussen vertrekken nooit voor 18.00 uur, zodat je op je laatste vakantiedag nog even kunt uitrusten. De volgende dag zul je rond 13.00 weer in Nederland aankomen.

Tip

Het is handig om de reisorganisaties die busreizen naar Blanes verzorgen goed te bekijken. Zo is het namelijk fijn als de reisorganisatie comfortabele bussen inzet. Een comfortabele bus heeft een beenruimte van minimaal 90cm, dit maakt de reis een stuk prettiger en je komt een stuk fitter aan op je vakantiebestemming.

Handige tips & blog

Vanuit Blanes naar hét feest Millenium!

Een spetterend feest om nooit te vergeten! Millenium is het bekendste feest van de Costa Brava. Vanuit Blanes vertrek je met een bus richting de gelijknamige c...

Blanes: ALLE reisorganisaties naar Vlaflip!

Een groot feest aan de Costa Brava! Al jaren wordt gewerkt aan dit concept, waarbij alle gasten van de hele Costa Brava samen komen op één feest. En met alle...