feesten

Discotheek Sala Vega

Een van de populairste discotheken van Blanes!

Ben je op zoek naar een vette discotheek met veel bekende dj’s in Blanes? Dan zit je in discotheek Salva Vega helemaal goed! Sala Vega is een discotheek met ruimte voor 1200 mensen. In de zomer richten ze zich volledig op de Nederlanders met bekende dj’s en artiesten van eigen bodem.

Discotheek Sala Vega bevindt zich in het toeristencentrum van Blanes. Het gevarieerde programma van Sala Vega heeft ervoor gezorgd dat deze discotheek al 25 jaar lang bekend staat als beste discotheek van de Costa Brava. Een paar jaar geleden (toen de discotheek nog Las Vegas heette) is de hele tent verbouwd, waardoor zij nu een totaal vernieuwde, moderne uitstraling heeft met een nieuw light & sound systeem. Het programma van Sala Vega is acts, live music, dj’s en speciaal georganiseerde Themafeesten.

Vergelijk direct alle jongerenvakanties naar Blanes

Drie zalen met veel bekende namen!

Sala Vega bestaat uit drie zalen waar je vanaf 11 uur ’s avonds tot 6 uur ’s ochtends keihard kunt feesten: de Prime-zaal, de Club en de Oranje Planeet. De muziek die in de Prime-zaal gedraaid wordt is vooral house (dirty, deep, electro.) club, dupstep, progressive, urban en electic. In de Club-zaal wordt er latino, dance, funk, R&B en pop gedraaid. De oranje Planeet wordt vooral gebruikt voor speciale Hollandse feestavonden. Om een idee te krijgen van de dj’s en artiesten die de afgelopen jaren in Sala Vega hebben gestaan, geven we even een grijp uit de (enorme) lijst: Hardwell, Sunnery James &Ryan Marciano, Sidney Samson, Don Diablo, Quintino, Party-Squad, Dark Raver, The Opposites, de Jeugd van Tegenwoordig en nog vele anderen. Niet de minste namen dus!

Samen met discotheek Arena is discotheek Sala Vega de grootste van Blanes. Sala Vega heeft regelmatig leuke acties en de proppers die je door heel Blanes tegen zult komen. Bij entree wordt vaak een stempel gegeven om zo onbeperkt in en uit te kunnen lopen. De entree is lager dan dat van de Arena. Het barpersoneel is hoofdzakelijk Spaans, in tegenstelling tot veel andere cafés waar de mensen achter de bar Nederlands zijn.

Discotheek Arena bevindt zich in de Barstreet van Blanes. Hier bevinden zich ook de meeste andere bars en discotheken van Blanes.

Handige tips & blog

Vanuit Blanes naar hét feest Millenium!

Een spetterend feest om nooit te vergeten! Millenium is het bekendste feest van de Costa Brava. Vanuit Blanes vertrek je met een bus richting de gelijknamige c...

Blanes: ALLE reisorganisaties naar Vlaflip!

Een groot feest aan de Costa Brava! Al jaren wordt gewerkt aan dit concept, waarbij alle gasten van de hele Costa Brava samen komen op één feest. En met alle...