feesten

Bar Gotcha in Blanes

Een gezellige Nederlands feestcafé

Bar Gotcha is een gezellig, Nederlands feestcafé. Je kunt hier uiteraard losgaan op alle Nederlandse tophits, maar ook de gewone top 40-hits komen voorbij. Bar Gotcha is al 8 jaar het gezelligste feestcafé van Blanes.

Voor degenen die hier al eens eerder zijn geweest: Bar Gotcha is sinds kort verhuisd naar een grotere bar. In de grotere bar vind je twee grote barren, en op het terras is nog een buitenbar. Helemaal lekker: op het terras van Gotcha hebben ze een stukje strand en een chill-gedeelte. Ben je het dansen even zat of wil je even rustig bijkletsen over jouw geweldige vakantie, dan kun je hier onder het genot van een sangria heerlijk chillen.

Vergelijk direct alle jongerenvakanties naar Blanes

Spetterende feestavonden

Ook deze zomer heeft bar Gotcha in Blanes weer spetterende feestavonden. Ook de overbekende Fuck Off Party wordt weer gevierd. Elke maandag is er bij de Fuck Off Party een actie waarbij je voor slechts 15 euro het volgende krijgt: gratis entree en een shooter bij Gotcha plus zes bier, fris, wijn, sangria of twee cocktails, én gratis entree en twee consumpties bij discotheek Arena. Een superdeal dus! Op woensdag is het shooter night in bar Gotcha, dan zijn alle shooters slechts 1 euro. Daarnaast is elke donderdag het Get Wel Dressed feest, waarbij je drie bier, fris of sangria mét een t-shirt kunt scoren voor een tientje. Ook hebben de reisorganisaties Go GO Tours en Beachmasters hun partynights en examenfeesten bij Bar Gotcha.

Als de Gotcha rond een uur of drie dichtgaat kun verder feesten in de discotheken Arena of Silbers. Dit zijn populaire discotheken de zich onder de Gotcha bevinden. Als je met één van de jongerenreizen (Gogo Tours, Beachmasters, Do It, Travelexpres, Vinea Reizen, Transalpino of Peter Langhout) naar Blanes op vakantie gaat, dan kom je tijdens een kroegentocht altijd langs bar Gotcha. Ben je met een andere reisorganisatie of zonder reisorganisatie in Blanes en je wil je toch meedoen aan de kroegentocht, informeer dan even bij Gotcha aan de bar. Je vindt Bar Gotcha op de C/ del Olivers 6 in Blanes. Gotcha zit boven de disco Arena, in een zijstraat vanaf de boulevard en dus heel dicht bij het strand. Helemaal ideaal: naast bar Gotcha zit de Nederlandse snackbar Patje Patatje. Zo kun je vanaf Gotcha gelijk langs Patje Patatje voor een lekkere snack na het stappen.

Handige tips & blog

party2

Vanuit Blanes naar hét feest Millenium!

Een spetterend feest om nooit te vergeten! Millenium is het bekendste feest van de Costa Brava. Vanuit Blanes vertrek je met een bus richting de gelijknamige c...

party

Blanes: ALLE reisorganisaties naar Vlaflip!

Een groot feest aan de Costa Brava! Al jaren wordt gewerkt aan dit concept, waarbij alle gasten van de hele Costa Brava samen komen op één feest. En met alle...