feesten

Restaurant Mexicanito in Blanes

Mexicaans eten aan de Costa Brava

Ben je gek op Mexicaans eten? Mexicaanse restaurants in het buitenland zijn vaak een teleurstelling: het eten dat je krijgt is niet te vergelijken met het échte Mexicaanse eten, en sommige restaurants geven zelfs een soort Tex-Mex idee. Voor de liefhebbers van Mexicaans eten daarom goed nieuws: het restaurant Mexicanito in Blanes is een echt lekker Mexicaans restaurant!

Mexicanito is een klein restaurantje in het populaire winkelgebied van Blanes. Het restaurant ligt op op nog geen 100 meter van de boulevard af. Stap naar binnen en je zult versteld staan hoe de eigenaren van het restaurant 6 à 7 tafels in deze smalle ruimte hebben weten te krijgen. De sfeer is daardoor erg gezellig, het doet denken aan een klein eetcafé. Een pluspunt: omdat het restaurant niet zoveel mensen kan bergen, hoef je ook niet heel lang te wachten tot je geholpen wordt.

Mexicanito is erg populair onder toeristen en de lokale bevolking van Blanes. Het restaurant biedt een ruim aanbod aan Mexicaanse gerechten. Het personeel is erg vriendelijk en werkt snel. De prijzen van dit restaurant zijn redelijk, maar je moet hier niet heengaan als je een avondje heel goedkoop wilt eten. De prijs-kwaliteitverhouding van het eten is overigens wel goed. Wil je hier echt graag eten, dan is het handig om van tevoren even te reserveren.

Je vind restaurant Mexicanito op Carrer Blanes 9 in Blanes.

Vergelijk direct alle jongerenvakanties naar Blanes

Handige tips & blog

Vanuit Blanes naar hét feest Millenium!

Een spetterend feest om nooit te vergeten! Millenium is het bekendste feest van de Costa Brava. Vanuit Blanes vertrek je met een bus richting de gelijknamige c...

Blanes: ALLE reisorganisaties naar Vlaflip!

Een groot feest aan de Costa Brava! Al jaren wordt gewerkt aan dit concept, waarbij alle gasten van de hele Costa Brava samen komen op één feest. En met alle...