feesten

Discotheek Hangover

Discotheek Hangover is nieuw op de Barstreet in Blanes. Van R&B tot Moombathon en de tofste Housenummers van dit moment: deze discotheek mag je echt niet missen als je gaat stappen in Blanes.

The Hangover bevindt zich op Barstreet, dé leukste en vetste uitgaansstraat van heel Blanes. Naast The Hangover vind je onder andere de bar Gotcha, het Nederlandse feestcafé van Blanes, en Holland Beach House. Om de avond goed te beginnen kun je dus eerst deze bars af, waarna je door kunt naar the Hangover.

Vergelijk direct alle jongerenvakanties naar Blanes

De muziek in The Hangover

De muziek die in the Hangover wordt gedraaid is R&B, Moombathon en de housemuziek van dit moment. En deze muziek wordt niet zo maar door iemand gedraaid: the Hangover heeft de dikste DJ’s staan die voor jou de vetste beats draaien. Zo staat op dinsdag Mr. Polska achter de draaitafel, gooien woensdag DJ Quintino en MC Goodgrip de tofste muziek de zaal in en kun je op vrijdag Yellow Claw of La Fuente ft. Lady Bee bewonderen. Niet de minste namen dus!

Maxi Tickets

Zoals de meeste discotheken in Blanes, heeft ook de discotheek Hangover speciale acties. Iedere dag heeft The Hangover te gekke acties in combinatie met de mega discotheek Arena. Om het maximale uit jouw vakantie te halen biedt the Hangover jou op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag een Maxi-Ticket aan in combinatie met de vetste Nederlandse DJ’s en acts. Dit Maxi-Ticket geeft je recht op 3 drankjes bij The Hangover en de entee plus 4 drankjes in discotheek Arena. Voor slechts 16 euro krijg je dus 7 drankjes, heb je gegarandeerd gegarandeerd entree bij discotheek Arena én feest je samen met de dikste DJ’s van Nederland.

Naast het Maxi-Ticket heeft the Hangover nog drie speciale avonden in petto. Op maandag is er een speciale Get A Hangover Night. Voor 15 euro krijg je 3 drankjes naar keuze en 2 shotjes in The Hangover. Daarnaast krijg je 2 drankjes plus gratis entree bij discotheek Arena met niemand minder dan Vato Gonzalez, MC Tjen en DJ Dyna. Op donderdagavond is er standaard een schuimparty is discotheek the Hangover, en op vrijdag organiseren zij in samenwerking met X-travel het feest project X. Op deze avond is er een glow in the dark flirtboard, waarbij je lekker anoniem kunt flirten met al het leuks dat voorbij loopt. Op deze avond worden ook prijzen weggegeven, dus zorg dat je er vanaf een uurtje of 22:00 bij bent. De afterparty is in discotheek Arena waar Yellow Claw of DJ La Fuente samen met Lady Bee je avond helemaal compleet maken. Je vindt discotheek the Hangover op de C/ del Olivers 6 in Blanes. The Hangover zit onder andere naast de bar Gotcha en Holland Beach House, in een zijstraat vanaf de boulevard en dus heel dicht bij het strand. Ideaal: de Nederlandse snackbar Patje Patatje zit praktisch naast the Hangover. Zo kun je na een wilde nacht stappen in the Hangover én de Arena gelijk langs Patje Patatje om een snack te halen.

Handige tips & blog

Vanuit Blanes naar hét feest Millenium!

Een spetterend feest om nooit te vergeten! Millenium is het bekendste feest van de Costa Brava. Vanuit Blanes vertrek je met een bus richting de gelijknamige c...

Blanes: ALLE reisorganisaties naar Vlaflip!

Een groot feest aan de Costa Brava! Al jaren wordt gewerkt aan dit concept, waarbij alle gasten van de hele Costa Brava samen komen op één feest. En met alle...