feesten

Uitgaan in Blanes

Blanes staat natuurlijk bekend om de vele campings waar jij als jongere elke zomer volop kunt genieten van jouw vakantie. Deze feestbestemming op ongeveer vijf kilometer van Lloret de Mar heeft zelf ook een bruisend uitgaansleven. In Blanes uitgaan is daarmee een unieke ervaring die door de vele gezellige clubs, discotheken, kroegen en natuurlijk Nederlandse feestcafés niet mag ontbreken in de categorie toffe bestemmingen op jouw bucketlist.

Wat maakt uitgaan in Blanes uniek?

Niet de grootste stad van de Costa Brava, maar wel ontzettend veel gezelligheid. Ga je op vakantie naar Blanes dan kun je Hollandse gezelligheid verwachten tijdens het uitgaan in een van de feestcafés die deze plaats rijk is. Ga jij bijvoorbeeld helemaal los op Nederlandstalige muziek in Holland Beachhouse of kies jij tijdens het uitgaan in Blanes liever voor Feestcafé de Boemel? Ben je meer iemand van de dikke clubs en discotheken mag je zonder twijfel discotheek Arena in Blanes niet missen: de grootste discotheek van Blanes heeft elke zomer namelijk vette artiesten zoals The Partysquad of Mr. Polska in haar weekprogramma.

Vergelijk direct alle jongerenvakanties naar Blanes

Er is meer dan alleen Blanes

Wil jij overdag de relatieve rust in Blanes en ’s avonds het drukke uitgaansleven van Lloret de Mar? Met een taxi vanuit Blanes ben je binnen een paar minuten midden op de strip in Lloret de Mar, waar je vervolgens de vette clubs en discotheken voor het uitkiezen hebt. Kies jij voor een vette clubavond in discotheek Bumpers of duik je de bekende discotheek Tropics in, waar je o.a. kunt losgaan op Steve Aoki en FeestDJRuud.

Onze selectie: uitgaan in Blanes

Tijdens jouw vakantie in Blanes is er maar één ding dat telt: zoveel mogelijk genieten van het leven en je nergens druk om maken. Daarom hebben wij alvast de beste uitgaansgelegenheden van Blanes voor je op een rij gezet. Deze selectie zorgt tijdens het gehele hoogseizoen voor 100% feestgarantie!

Handige tips & blog

Vanuit Blanes naar hét feest Millenium!

Een spetterend feest om nooit te vergeten! Millenium is het bekendste feest van de Costa Brava. Vanuit Blanes vertrek je met een bus richting de gelijknamige c...

Blanes: ALLE reisorganisaties naar Vlaflip!

Een groot feest aan de Costa Brava! Al jaren wordt gewerkt aan dit concept, waarbij alle gasten van de hele Costa Brava samen komen op één feest. En met alle...