feesten

Crowley’s Pub in Blanes

De Ierse sfeer in Blanes proeven?

De Crowley’s is een Iers café op het kroegenplein in Blanes. In deze Irish Pub hangt een geweldige sfeer en is het altijd een feestje. Ben jij gek op Irish Pubs, sport en wil je deze gezellige sfeer meemaken? Dan is de Crowley’s zeker een aanrader.

Crowley’s bar is een Ierse sport pub. In deze pub kun je pool spelen en darten, en er worden vaak bingo en quizavonden georganiseerd. Typerend voor een Irish Pub is natuurlijk het enorme Tv-scherm waarop de hele dag sport wordt uitgezonden (vooral voetbal is favoriet).

Vergelijk direct alle jongerenvakanties naar Blanes

Terras & Karaoke

Vind je sport niet zo interessant, ook dan is Crowley’s een fijne plek om rond te hangen. Bij Crowley’s is er zowel binnen als buiten op het terras genoeg plek om te feesten of even wat te drinken. In totaal kunnen er meer dan 200 feestgangers losgaan in deze bar. Ook leuk: de karaoke-avonden bij Crowley’s. Tijdens een kroegentocht is de Crowley’s dus een leuke pub om even een kijkje te nemen.

Je vindt Crowley’s op de Avenida de Madrid, 17300 in Blanes. Op het plein waar de Crowley’s zit, vind je ook andere leuke bars en kroegen zoals de Boemel en de Mad Cow. Op dit plein zit ook de bekende snackbar Annie’s. Ideaal om na het stappen nog wat lekkers te halen! Crowley’s zit tegenover de discotheek Sala Vega, één van de grootste discotheken van Blanes. Heb je het dus gehad met de kroegen en wil je gewoon lekker dansen tot je er bij neervalt, dan kun je gelijk door naar de Sala Vega.

Handige tips & blog

party2

Vanuit Blanes naar hét feest Millenium!

Een spetterend feest om nooit te vergeten! Millenium is het bekendste feest van de Costa Brava. Vanuit Blanes vertrek je met een bus richting de gelijknamige c...

party

Blanes: ALLE reisorganisaties naar Vlaflip!

Een groot feest aan de Costa Brava! Al jaren wordt gewerkt aan dit concept, waarbij alle gasten van de hele Costa Brava samen komen op één feest. En met alle...