feesten

Discotheek Arena in Blanes

De populairste discotheek van Blanes!

Discotheek Arena is één van de meest bezochte discotheken, en met twee verschillende zalen en waarin ongeveer 1600 mensen kunnen de grootste én leukste discotheek van Blanes.

Discotheek Arena bestaat uit 2 arena’s waar je helemaal los kunt gaan. In de grootste zaal, de Arena, kun je met ongeveer 1100 mensen genieten van de laatste hits. Deze zaal is bestemd voor thema-avonden, zoals een schuimparty, Hollandse avond, Sunsation White, de overbekende Fuck Off Party en de Spaanse avond. Naast de thema-avonden zijn er ook vaak optredens van bekende Nederlanders, zoals Quintino, Vato Gonzalez, Partysquad, Mr. Polska. Mc Tjen, DJ Dyna, Sascha Visser en nog veel meer. De meest gedraaide muziekstijlen in deze zaal zijn House, Latin en Top 40.

Naast de grote zaal is er ook nog een kleinere zaal waar je ongeveer met 400 man kunt feesten. Deze zaal wordt Silvers genoemd, en is geheel aangekleed in de pirates of the caribbean stijl. Elke avond zal hier hoofdzakelijk Urban muziek gedraaid worden. De avond word afgesloten met Electro/house.

Vergelijk direct alle jongerenvakanties naar Blanes

Ook Holland House & Gotcha zijn in de buurt!

Boven de discotheek Arena bevindt zich de Nederlandse bar Gotcha. Hier kun je dus eerst terecht voor een drankje, waarna je rond een uurtje of twaalf door kan naar de Arena om de hele nacht door te feesten. Tip: elke maandag is er een Fuck Off Party in de Gotcha, met een actie waarbij je voor slechts 15 euro het volgende krijgt: gratis entree en een shooter bij Gotcha plus zes bier, fris, wijn, sangria of twee cocktails, én gratis entree en twee consumpties bij discotheek Arena. Twee vliegen in een klap dus! Daarnaast heeft ook discotheek the Hangover acties met de Arena. Om het maximale uit jouw vakantie te halen biedt the Hangover jou op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag een Maxi-Ticket aan in combinatie met de vetste Nederlandse DJ’s en acts. Dit Maxi-Ticket geeft je recht op 3 drankjes bij The Hangover en de entee plus 4 drankjes in discotheek Arena. Voor slechts 16 euro krijg je dus 7 drankjes, heb je gegarandeerd gegarandeerd entree bij discotheek Arena én feest je samen met de dikste DJ’s van Nederland.

Handige tips & blog

party2

Vanuit Blanes naar hét feest Millenium!

Een spetterend feest om nooit te vergeten! Millenium is het bekendste feest van de Costa Brava. Vanuit Blanes vertrek je met een bus richting de gelijknamige c...

party

Blanes: ALLE reisorganisaties naar Vlaflip!

Een groot feest aan de Costa Brava! Al jaren wordt gewerkt aan dit concept, waarbij alle gasten van de hele Costa Brava samen komen op één feest. En met alle...