informatie

Wat te doen in Blanes?

What to do in Blanes?

Veel Nederlanders komen jaarlijks naar Blanes vanwege het lekkere weer en het uitgaansleven. Ben jij op zoek naar een leuke vakantie met je vrienden? Dan is Blanes iets voor jou. Blanes ligt dichtbij Lloret de mar, maar is net wat meer relaxed en rustiger. In Blanes vind je vooral Nederlanders. De meeste mensen die er werken zijn Nederlands. Als je dan toch een Spanjaard tegenkomt, dan kunnen deze meestal ook een aardig woordje Nederlands. In Blanes kun je naast uitgaan, lekker eten en relaxen op het strand nog veel meer dingen doen. Hieronder vind je een aantal leuke activiteiten die niet mogen ontbreken!

Dagje Barcelona

Als je zo dichtbij de wereldstad Barcelona zit, dan mag een bezoek aan deze prachtige stad natuurlijk niet ontbreken! Barcelona is een prachtige stad die zo’n beetje alles heeft. Gezellig pleintjes, gezellige winkelstraatjes & natuurlijk prachtige bouwwerken. Met imposante bouwwerken zoals de Segrada Familia & Parc Guell zal je je zeker niet vervelen tijdens je bezoek. Natuurlijk is er ook genoeg tijd tijdens de citytrip, om de Ramblas te verkennen. Dit is een bekende boulevard van Barcelona met Spaanse winkeltjes en leuke straatartiesten. Met de citytrip van Beachmaster heb je voor ongeveer 30 euro een heen- en terugreis.

Vergelijk direct alle jongerenvakanties naar Blanes

Totally Summer in Barcelona

Zijn steden niet echt jouw ding? Niet getreurd, dan kan je nog altijd losgaan tijdens Totally Summer. Tijdens dit Nederlandse feest komen verschillende bekende artiesten optreden, zoals Kraantje Pappie, The Partysquad, Mr Polska, enzovoort. Het feest is overdag en wordt gehouden op een terrein met zwembad (ondiep).Dit feest wordt gehouden in Barcelona. Bussen zorgen ervoor dat je vanuit Blanes heen en terug wordt gereden. Een kaartje kan je kopen bij je reisleiding.

Beachparty door reisorganisatie Beachmasters

Met je vrienden kan je met Beachmasters ook naar een Beachparty. Op het strandje “Porti Pi” kan je voor ongeveer 45 euro onbeperkt eten en drinken! Als dit nog niet genoeg voor je is, dan kan je ook nog eens mee met de banaan, fly-fish of de speedboot. Met meer dan genoeg water- en strandactiviteiten zal jij je zeker niet vervelen deze dag!

Kroegentocht

Net aangekomen in Blanes? Dan moet je zeker de kroegentocht gaan doen in Blanes. Hierdoor leer je in een avond alle leuke plekken kennen. Daarnaast is het een kans om nieuwe mensen te ontmoeten. Voor ongeveer 10 euro mag jij naar binnen bij de vijf dikste clubs van Blanes! Daar staan natuurlijk de welkomstshotjes klaar voor je.

BeachStars the Fullmoon edition

Beachmasters heeft met succes al “Fullmoon” editie’s in Thailand & Curaçao, maar nu komen ze ook naar de Costa Brava! Aan een mooie gelegenheid aan het strand van de Costa Brava wordt dit feest gehouden. De top Dj’s en relaxte sfeer geven je gegarandeerd een top avond! Voor ongeveer 25 euro kan je dit feest gaan meemaken met je vrienden!

Check ook Lloret, dat om de hoek ligt

Ook is er Lloret natuurlijk enorm veel te doen. Aangezien Blanes een kwartier met het openbaar vervoer van Lloret af ligt, kun je dus veel van deze activiteiten meepikken vanuit Blanes. Reisorganisaties regelen vaak bussen die naar deze activiteiten leiden. Daarom is het misschien slim om ook even de site: www.golloretdemar.nl te bezoeken. Hier vind je, net als op deze site, veel meer informatie over uitgaan, eten & activiteiten, maar dan over Lloret! Natuurlijk kan je bij de reisleiding ook terecht voor meer informatie.

Er is nog veel meer te beleven in Blanes

Wat betreft Blanes is er natuurlijk ook nog veel meer te beleven. Kijk daarom ook op deze site even onder het kopje “activiteiten” voor meer informatie over de leukste activiteiten. Daarnaast plaatsen we op de blog ook regelmatige nuttige info voor jongeren. Houdt deze daarom ook goed in de gaten!

Handige tips & blog

Vanuit Blanes naar hét feest Millenium!

Een spetterend feest om nooit te vergeten! Millenium is het bekendste feest van de Costa Brava. Vanuit Blanes vertrek je met een bus richting de gelijknamige c...

Blanes: ALLE reisorganisaties naar Vlaflip!

Een groot feest aan de Costa Brava! Al jaren wordt gewerkt aan dit concept, waarbij alle gasten van de hele Costa Brava samen komen op één feest. En met alle...