informatie

De tofste activiteiten in het Spaanse Blanes

Een dagje in Blanes? Hoe ziet dat er nou uit? Wat doe je de hele dag? Kan je er lekker eten? Wat doe je in de middag? Wat doe je in de avond? Op al deze vragen wordt antwoord gegeven in dit artikel. We gaan je laten zien hoe een dagje Blanes eruit ziet. Van ’s ochtends tot ’s avonds!

Het is twaalf uur ’s middags. De zon is al op en het is al lekker warm buiten. Je ligt nog in bed, hebt de vorige avond een geweldige tijd gehad in de grootste club van Blanes; De Arena. Voor vandaag hebben jullie een middagje geboekt op de Catamaran Cruise. Eerst nog even een stokbroodje halen bij de supermarkt op de hoek, en dan jezelf klaarmaken om lekker te relaxen op de boot.

Catamaran Cruise

Tijdens de Catamaran Cruise kom je helemaal tot rust. Je kan hier samen met je vrienden of vriendinnen relaxen op het dek. Terwijl de frisse wind door je haren waait, krijg je langzamerhand een bruin tintje. Ondertussen kan je even een lekkere cocktail halen bij de bar. En net als je helemaal tot rust bent gekomen, wordt er een stop gemaakt. Je kan nu even een verfrissende duik maken in de zee. Om vervolgens weer terug naar het dek te gaan om los te gaan op de muziek van de Dj. Honger? Geen probleem, ook eten is te verkrijgen op de boot. Als je graag wat avontuurlijker bezig bent, dan kan je gewoon gaan snorkelen. Ook dit kan allemaal bij de boot. Voor ongeveer 45 euro kan je mee met deze cruise. Het is zeker het geld waard. Je bent helemaal opgeladen en klaar voor de gezellige avond die je te wachten staat.

Vergelijk direct alle jongerenvakanties naar Blanes

Texas Ranch Steakhouse

Nadat jullie terug zijn gekomen van de cruise, is het tijd om wat te gaan eten. Je wilt lekker eten, maar ook goedkoop. En als het even kan, moet je wel vol zitten. Aangezien je een goede bodem moet hebben voor de aankomende avond. Aan de boulevard zit een restaurant, genaamd “Texas Ranch Steakhouse”. Dit restaurant geeft je de mogelijkheid om heerlijk, goedkoop en veel te eten. Vooral vleesgerechten zijn een aanrader bij dit restaurant. Alsof het lekkere eten nog niet genoeg was, heb je ook een prachtig uitzicht over de gezellige boulevard en het eindeloze uitzicht op de zee.

Beachstars Costa Brava

Om de dag goed af te sluiten, gaan jullie naar “Beachstars Costa Brava”. Dit evenement, georganiseerd door Beachmaster en gehouden in Lloret, is een aanrader voor iedereen die Lloret de mar wilt verkennen. Allereest ga je naar de openingsshow in de club “Revolution”. Deze club is een van de mooiste in Lloret de mar. Daarna feest je nog even door in “Colossos”. Hier komen vele Nederlandse Dj’s die ervoor gaan zorgen dat jij een avond krijgt, die je niet snel zal vergeten! Als het feest is afgelopen kan je weer met Beachmasters terug naar Blanes. Hier zoeken jullie je eigen plekje weer op om vervolgens lekker te slapen. Hopelijk slaap je lang genoeg om de volgende dag weer zo’n fantastische kunnen dag te beleven!

Meer activiteiten, uitgaanslegenheden en restaurants?

De bovenstaande activiteiten, restaurants & feesten zijn exact zoals ze beschreven worden. Vraag je reisleiding voor meer informatie. Of kijk op deze site onder het kopje “activiteiten”, “uitgaan” of “eten”. Ook op de blog plaatsen we regelmatig interessante berichten voor Nederlandse jongeren die naar Blanes gaan of willen gaan. Houdt de site dus goed in de gaten.

Handige tips & blog

Vanuit Blanes naar hét feest Millenium!

Een spetterend feest om nooit te vergeten! Millenium is het bekendste feest van de Costa Brava. Vanuit Blanes vertrek je met een bus richting de gelijknamige c...

Blanes: ALLE reisorganisaties naar Vlaflip!

Een groot feest aan de Costa Brava! Al jaren wordt gewerkt aan dit concept, waarbij alle gasten van de hele Costa Brava samen komen op één feest. En met alle...