activiteiten

De highlights van Blanes in één dag

Heb jij een vakantie geboekt naar Blanes en ben je benieuwd hoe een dagje Blanes eruit ziet? Of ben je nog op zoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden en wil je weten wat Blanes te bieden heeft? Dan kan dit artikel je waarschijnlijk wel verder helpen. Lees hieronder hoe een dagje Blanes eruit ziet.
Rond een uur of 11 word je langzaam wakker. De zon schijnt al volop en het is al gezellig druk op de boulevard. De vorige avond is het laat geworden en je wilt even rustig bijkomen en genieten van het heerlijke weer in Blanes. Jij en je vrienden willen graag wat relaxed gaan doen en hebben gekozen voor de Poolparty. Lekker uitbrakken bij een privéstrand met DJ. Ook het eten en drinken is inclusief!

Poolparty

Bij de Poolparty zijn vrijwel alleen maar Nederlanders aanwezig. Het is georganiseerd door GOGO, dus al die Nederlanders zijn geen verrassing voor je. Daarnaast is Blanes min of meer klein Nederland tijdens de zomermaanden. Vrijwel iedereen spreekt Nederlands. Niet gek aangezien 9 van de 10 jongeren Nederlands is. Bij de Poolparty kan je even relaxen aan een privéstrand. Je haalt nog wat drankjes en wat te eten aangezien dit toch al bij de prijs zat inbegrepen. Ondertussen geniet je samen met je vrienden of vriendinnen van de lekkere muziek gedraaid door een Dj. Nadat je weer helemaal tot rust bent gekomen tijdens de Poolparty, besluiten jullie om die avond naar Lunacy te gaan. Een feest dat je zeker niet wilt missen!

Lunacy, de party in Blanes

Nadat de bodem is gelegd in een van de vele gezellige restaurants in het centrum, is tijd om terug te gaan naar je appartement om je even om te kleden en op te frissen. Die avond ga je naar Lunacy. Een feest dat in Lloret plaatsvindt. Jullie lopen naar de verzamelplaats in het centrum waar je alle andere Nederlanders vind die ook mee gaan naar Lloret. De busreis is geregeld door je reisorganisatie dus daar hoef je je ook geen zorgen over te maken. Eenmaal aangekomen bij het feest is het tijd om los te gaan. De Dj draait lekkere muziek terwijl de neoverf van links naar rechts en van voor naar achter gaat. Na een leuke avond vol tropische sferen is het tijd om weer naar huis te gaan. Vol met kleuren ga je terug naar de bus. Je wordt weer in Blanes afgezet en de afstand naar het appartement is klein. Blanes is een klein dorpje, waardoor alles lekker dichtbij zit en je alles kan lopen. Na een leuke nacht is het tijd om te slapen, aangezien er morgen weer een leuke dag te wachten staat. Voor meer informatie over bovenstaande feesten kan je je reisleiding benaderen. Zij kunnen je meer vertellen over de prijzen, locaties, enzovoort.

Er is natuurlijk meer in Blanes

Natuurlijk is er naast bovenstaande activiteiten nog veel meer te doen in Blanes. Op deze site vind je daar veel meer informatie over. Onder het kopje “activiteiten” vind je alle informatie over de leukste activiteiten in Blanes. Daarnaast plaatsen we op deze blog ook regelmatig nieuwe artikelen die interessant zijn voor de Nederlandse jongeren die naar Blanes gaan of willen gaan. Houdt de site dus goed in de gaten!

Vergelijk direct alle jongerenvakanties naar Blanes

Handige tips & blog

party2

Vanuit Blanes naar hét feest Millenium!

Een spetterend feest om nooit te vergeten! Millenium is het bekendste feest van de Costa Brava. Vanuit Blanes vertrek je met een bus richting de gelijknamige c...

party

Blanes: ALLE reisorganisaties naar Vlaflip!

Een groot feest aan de Costa Brava! Al jaren wordt gewerkt aan dit concept, waarbij alle gasten van de hele Costa Brava samen komen op één feest. En met alle...