hotels

Het echte vakantiegevoel @ Camping La Masia

Denk jij erover om komende zomer af te reizen naar een stukje Nederland in Spanje: Blanes? Een bestemming die zich kenmerkt door de mogelijkheid om er goedkoop te verblijven op Camping La Masia. Deze zeer bekende camping is het mekka voor Nederlanders die naar Blanes gaan. Je verblijft net als jouw reisleiding van Beachmasters, Gogo, X-Travel en Gofun in een tweepersoons tent en bent verder de hele dag lekker buiten aan de tafels die voor je tent staan. Hier bouw je samen met andere Nederlanders een heerlijk feestje!

Alle elementen voor een perfecte vakantie

Naast dat jouw tent is voorzien van alle benodigdheden zoals stretchers om op te slapen en een koelkast om je drank koud te houden kent camping La Masia twee grote zwembaden om lekker bij te komen van de vorige stapavond. Misschien is de gehele ligging nog wel specialer: je bevindt je namelijk direct aan de zee van Blanes waardoor je vanaf de camping direct het strand op loopt.

Vergelijk direct alle jongerenvakanties naar Blanes

Via alle reisorganisaties

Camping La Masia boek je via alle bekende reisorganisaties zoals Beachmasters, Gogo, X-Travel en Gofun. Bij al deze organisaties ben je verzekerd van een geweldig feestje, dat afhankelijk van jullie budget zeven, twaalf of misschien zelfs 14 dagen duurt. Heb je zelf goede ervaringen met een van de organisaties dan kun je die voorkeur meenemen in je beslissing. Laat je verder vooral leiden door de verschillen in prijs, van dit geld kun je dan weer een avond stappen in Blanes!

Vergelijk de prijzen van Camping La Masia

Ga direct naar onze Camping La Masia pagina en vergelijk de prijzen van camping La Masia bij de verschillende Nederlandse reisorganisaties voor jongerenreizen!

Handige tips & blog

Vanuit Blanes naar hét feest Millenium!

Een spetterend feest om nooit te vergeten! Millenium is het bekendste feest van de Costa Brava. Vanuit Blanes vertrek je met een bus richting de gelijknamige c...

Blanes: ALLE reisorganisaties naar Vlaflip!

Een groot feest aan de Costa Brava! Al jaren wordt gewerkt aan dit concept, waarbij alle gasten van de hele Costa Brava samen komen op één feest. En met alle...